Missie en visieOnze missie


Pre Work B.V. brengt de wereld van werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. Wij zijn er voor iedereen die wil werken. Als geen ander weten we hoe belangrijk het is om een baan en passend werk te hebben. Wij kijken naar wie jij bent en wat je kunt.

Samen gaan we op zoek naar die werkomgeving waar jij met plezier kunt werken, maar ook kan werken aan jouw ontwikkeling.

Bij onze bemiddeling staat persoonlijke aandacht voor de werkzoekende en de opdrachtgever op nummer 1.


Onze visie


De wereld om ons heen verandert in een snel tempo. 

Door vergrijzing, de techniek en digitalisering worden functies binnen bedrijven anders ingevuld. Werknemers stellen andere eisen aan hun werk. De huidige generatie werknemers wil niet meer een leven lang voor dezelfde werkgever werken. Steeds meer mensen willen meer flexibiliteit in het werk, meer balans tussen werk en privé. 

Pre Work B.V. speelt hierop in en gaat op zoek naar oplossingen en mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Wij zien het als onze taak om in te spelen op de veranderingen op de arbeidsmarkt. Dit doen we door kandidaten en opdrachtgevers op een persoonlijke manier bij elkaar te brengen en het werkplezier voor iedereen te vergroten.Wij zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs voor werkzaamheden bij ons op kantoor, maar ook bij onze opdrachtgevers!