Over ons

Na 5 mooie jaren als franchiseorganisatie actief te zijn geweest, was het in 2020 de tijd om onder ons eigen label Pre Work B.V. verder te gaan. We hebben in deze periode veel ervaring opgedaan en weten daardoor wat de markt van ons vraagt.


Pre Work B.V. onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en zet de werkzoekenden op de eerste plaats. Als kleine speler in de uitzend- en detacheringsbranche nemen we de tijd en aandacht voor werkzoekenden en opdrachtgevers. Pre Work B.V. brengt bedrijven en werkzoekenden bij elkaar. Dat doen we door mee te denken. We gaan echt met elkaar in gesprek. Wij willen het beste naar boven halen: voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de werkzoekenden. En daarin gaan we ver! Als het nodig is, brengen we onze medewerkers zelf naar de opdrachtgever.


Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met de klant, de uitzend- en detacheringskracht.


Kom langs op ons kantoor en onder het genot van een kopje koffie maken we kennis met elkaar.

Ons kantoor kun je vinden aan
De Noord 46a en 46b
8251 GL Dronten

Ons team

Murat Boyama

Murat Boyama is sinds september 2020 eigenaar van Pre Work B.V. Murat heeft zijn sporen verdiend als rayonmanager in de schoonmaakbranche. Hij kent de ins en outs van de kantoor en industriële schoonmaak. Hij houdt niet van gladde praatjes en bij hem is de ‘Klant nog steeds koning’.

Heb je vragen of wil je persoonlijk contact met Murat, mail hem dan op murat@preworkbv.nl of bel hem op 06-48 78 26 03.
Ricardo Hanoeman


Ricardo Hanoeman werkt sinds kort bij Pre Work B.V. als manager operations/senior recruiter. Ricardo heeft meer dan 25 jaar ervaring als bemiddelaar/recruiter en heeft daarin verschillende rollen vervuld. Hij heeft een eigen detacheringsbureau gehad en kent daardoor de klappen van de zweep. Ricardo is een echte specialist in de ICT- en techniekbranche.


 

Heb je vragen of wil je persoonlijk contact met Ricardo, mail hem dan op ricardo@preworkbv.nl of bel hem op 06-11 25 84 95.
Sanjiv Gangadien

Sanjiv Gangadien is onze nieuwste aanwinst. Sanjiv volgt de mbo-opleiding junior accountmanager in Zwolle. Om zijn kennis in de praktijk te brengen, loopt hij een aantal maanden stage bij Pre Work B.V. Sanjiv zal zich voornamelijk bezighouden met de acquisitie, het benaderen van geschikte kandidaten en het voeren van intakegesprekken.


Heb je vragen of wil je persoonlijk contact met Sanjiv, mail hem dan op sanjiv@preworkbv.nl of bel hem op 06-21 69 15 34.
Esengul Koyuncu


Esengul Koyuncu heeft in Turkije een opleiding als binnenhuisarchitect gevolgd en deze ook afgerond. Daarna heeft zij 3 jaar in Turkije in deze functie gewerkt. Esengul is adviseur bij Pre Work B.V. Zij zal zich voornamelijk bezighouden met het voeren van intakegesprekken met kandidaten en het begeleiden van medewerkers.

Heb je vragen of wil je persoonlijk contact met Esengul, mail haar dan op esengul@preworkbv.nl of bel haar op 06-15 84 24 79.
Werken bij Pre Work B.V.


Wij zijn een snel groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten die met ons mee willen groeien. Hecht jij waarde aan een persoonlijke benadering en vind jij wederzijds respect ook belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat zoeken wij?

Enthousiaste starters of professionals zijn bij ons van harte welkom. Een startende medewerker krijgt de persoonlijke begeleiding van onze directeur en onze seniors. Wil jij samen met het team een succes maken van onze organisatie, durf jij te gaan voor het grotere geheel? Heb jij het nodige doorzettingsvermogen, ook als het even niet meezit? Ken jij geen ‘ja maar’ en weet jij van aanpakken. Neem dan contact met ons op!

Wij zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs voor werkzaamheden bij ons op kantoor, maar ook bij onze opdrachtgevers!